Toyota C-HR Neon Lime powerd by JBL


Vožnja na hibridni pogon, uz koncertnu atmosferu. Limitirana serija modela C-HR predstavljena je na JBL Snow Party Event-u, održanom u francuskim Alpima, uz prisustvo svetski poznatih DJ-eva i brojnih VIP ličnosti.Samo 2000 kupaca imaće priliku da nabavi primerak Toyote C-HR iz ograničene serije Neon Lime, nastale u saradnji s kompanijom JBL koja je specijalno za ovaj krosover projektovala vrhunski audio sistem koncertnog kvaliteta. Toyota C-HR Neon Lime dolazi sa 360o JBL Music Experience paketom koji sadrži set JBL zvučnika, slušalice i šestomesečnu pretplatu na Deezer za potpuno impresivno muzičko iskustvo.

Oštro dizajnirana, široka i mišićava pojava Toyote C-HR dodatno je naglašena ekskluzivnom Neon Lime metalik bojom u kombinaciji s crnim kontrastnim krovom i mat crnim 18-inčnim naplacima od lake legure, što zajedno s elegantnim LED svetlima i dizajnom zadnjeg dela karoserije u obliku bumeranga zaokružuje neponovljiv izgled ovog krosovera.Visokokvalitetna crna unutrašnjost upotpunjena je jedinstvenim sportskim sedištima, obloženim kožom i alkantarom, koja su specijalno kreirana za ovo vozilo i maksimalno usklađena s dinamičnim okruženjem.

Toyota C-HR Neon Lime opremljen je naprednim, samopunjivim hibridnim pogonom uz čiju pomoć se može voziti s nultom emisijom i više od 50 odsto vremena, uz dodatno uživanje i koncertno iskustvo kakvo obezbeđuje vrhunski muzički sistem marke JBL.

Novi C-HR Neon Lime dostupan je na evropskom tržištu od ovog meseca.