Citroen sajamska ponuda - slavimo zajedno prvih 100 godina


Godina 1919. predstavlja jednu od najznačajnijih u automobilskoj industriji, sve do današnjih dana. Naime, te godine počela je proizvodnja vozila pod imenom Citroen, brenda koji je podario svetu vanvremenske modele. Na ovogodišnjem Međunarodnom salonu automobila u Beogradu Citroen započinje i u našoj zemlji proslavu stogodišnjice. Tom prilikom, na sajmu će biti predstavljeno pregršt noviteta i biće ponuđeni sjajni uslovi kupovine. Putnički program biće izložen u Hali 1, a komercijalni u Hali 4. Na više od 700 kvadrata u ove dve hale očekuju nas najnoviji modeli i mnoga lepa iznenađenja za kupce.Svakako da je najinteresantnija premijera - novi C5 Aircross SUV, kojim Citroen na velika vrata ulazi u klasu SUV vozila. Nosilac programa Citroen Advanced Comfort, novi C5 Aircross SUV se razlikuje po svojoj udobnosti i uvodi dve velike novine: Citroen-ovo oslanjanje na hidrauličnim progresivnim jastucima i sedišta Advanced Comfort, za neprevaziđeni kvalitet u vožnji.Pored toga nudi jedinstvenu modularnost sa 3 nezavisna, klizna i preklapajuca zadnja sedišta i zapreminom prtljažnika "Best in Class", koja se kreće do 720 litara.Na radost vozača koji uživaju u svom automobilu donosi novitete i kroz čak 20 tehnologija za pomoć u vožnji uz najnovije motore od 130 i 180 KS i novim automatskim menjačem sa 8 brzina. 

Na štandovima Citroen-a u Hali 1 i Hali 4 bice izložen i Berlingo najnovije generacije, nedavno nagrađen u obe verzije: putnička je osvojila najprestižniju evropsku nagradu AutoBest 2019, a VAN verzija je dobila najcenjeniju nagradu u segmentu komercijalnih vozila Van Of The Year 2019. To je model koji donosi potpuno novi pogled na vozila iz svog segmenta, u šta će beogradska publika moći da se uveri već na prvi pogled.Pored ova dva noviteta, Citroen predstavlja i ostale svoje popularne modele: C3, C3 Aircross, C-Elysse, C4 Cactus, C4 Spacetourer i ostala vozila iz Business i komercijalnog programa C3 Business, Jumpy i Jumper. Sve cene su promotivne, obezbeđeno je sajamsko finansiranje sa veoma niskim kamatnim stopama na kredite i za lizing kupovine, a tu su i brojni pokloni i druga iznenađenja za prve kupce.

Finansijske ponude za sve modele, zainteresovani mogu detaljno da pregledaju na sajtu www.citroen.rs gde se nalaze i sve ostale aktuelne informacije. Tokom sajamskih dana biće dostupna i test vozila najtraženijih modela za sve zainteresovane, pa Citroen potpuno spremno dočekuje sajamsku manifestaciju.